Nyheder

Nye anbefalinger til dialog i udbudsprocessen og udbud med forhandling

To nye vejledninger giver anbefalinger og værktøjer til værdiskabende dialog mellem bygherre og tilbudsgivere. Den ene handler bredt om mulighederne for Dialog i udbudsprocessen, mens den anden er mere specifik og handler om Udbud med forhandling.

Læs mere...

Nyt projekt om risikostyring

Værdibyg begynder i 2018 et nyt projekt om risikostyring, med målet om en bedre fælles process for risikostyring, fra visionen om et byggeri, til udførelsen på byggepladsen. Derfor inviterer Værdibyg engagerede personer fra byggeriets virksomheder til at deltage i projektet, der skal hjælpe den værdiskabende proces på vej. Vil du være med?

Læs mere...

Hvordan kan driftens udfordringer løses i byggeprocessen?

Uanset om du arbejder med drift, er bygherre, entreprenør eller projekterer byggeri kan du få ny inspiration ved at deltage i Værdibyg’s workshop den 6. februar kl. 13-16. Her sætter vi fokus på samspillet mellem drift og byggeproces og kigger nærmere på de udfordringer driften oplever – og hvordan vi i fællesskab kan optimere leverancer og processer, så vi kan minimere spild i byggeprocessen.

Læs mere...

Værdibyg udgiver to nye vejledninger om udbudsprocessen

Lancering af to nye vejledninger: Dialog i udbudsprocessen og Udbud med forhandling.

Læs mere...

De første oversættelser af Værdibygs vejledninger er klar

Den store efterspørgsel på engelske udgaver af Værdibygs vejledninger er blevet hørt, og de første tre vejledninger er nu oversat. 

  • Afleveringsprocessen
  • Etablering af samarbejde
  • Perspektiver på byggeriets faseskift

 

Læs mere...