Nyheder

En renoveringsstrategi er første skridt til et godt renoveringsprojekt

Renoveringsprojekter er komplekse og indeholder mange uforudsigelige faktorer, hvilket kan medføre, at projekterne - og til tider også samarbejdet - kommer på slingrekurs.

Læs mere...

Sommertræf med fokus på renovering: For undervisere på byggeriets uddannelser

Renovering kræver særlige kompetencer og kvalifikationer, da byggeprocessen i et renoveringsprojekt er mere kompleks og indeholder langt flere uforudsigelige faktorer og parametre end nybyggeri.

Læs mere...

Nye vejledninger om renoveringsstrategi og gode råd til renoveringsprocessen

To nye vejledninger giver anbefalinger og værktøjer til den værdiskabende renoveringsproces. Den ene kommer med Gode råd til renoveringsprocessen, mens den anden handler om nogle af de første ting, man skal have styr på i renoveringsprojektet – nemlig den overordnede Renoveringsstrategi.

Læs mere...

Hvordan kan vi sammen optimere rådgivernes tilbudsproces?

Er du rådgiver eller bygherre – så vær med den 14. september kl.13-16, hvor Værdibyg sætter fokus på at skabe det bedste spillerum for rådgiverne, så de kan levere det optimale tilbud. Hvad kan bygherren gøre for at optimere sit rådgiverudbud, så han får det helt rigtige tilbud og den rette rådgivningsydelse ydelse retur? Og hvordan kan rådgiveren selv spille ind i processen til gavn for alle parter?

Læs mere...

Hvem skal opfylde byggepladsens ønsker om bedre byggeproces?

Kom med til workshop den 28. juni om hvordan vi løser nogle af de udfordringer, som opleves i dagligdagen på byggepladserne.

Læs mere...