Nye vejledninger om renoveringsstrategi og gode råd til renoveringsprocessen

To nye vejledninger giver anbefalinger og værktøjer til den værdiskabende renoveringsproces. Den ene kommer med Gode råd til renoveringsprocessen, mens den anden handler om nogle af de første ting, man skal have styr på i renoveringsprojektet – nemlig den overordnede Renoveringsstrategi.Renoveringsstrategi
En renoveringsstrategi er et kort, overskueligt dokument, der tydeligt beskriver rammer og retning forud for en renovering og etablerer dermed et godt grundlag for beslutningsprocessen. Vejledningen beskriver nogle af de overvejelser, man som bygherre og rådgiver bør gøre sig, når man står overfor renovering af en ejendom. Vejledningen giver også gode råd til, hvordan man på en struktureret måde kan forme en renoveringsstrategi, som kan bæres med gennem hele renoveringsprocessen og være en hjælp til forventningsafstemning med de involverede parter.

Læs mere om vejledningen Renoveringsstrategi

Gode råd til renoveringsprocessen
Byggeprocessen i et renoveringsprojekt er mere kompleks og indeholder flere uforudsigelige faktorer og parametre end nybyggeri. Renovering er krævende og fordrer de dygtigste parter for at lykkes. Denne vejledning gør de gode folk endnu bedre ved at give gode råd til at tilrettelægge renoveringsprocessen og pege på en række muligheder for at skabe en effektiv renoveringsproces – lige fra idéfasen og frem til afleveringen af byggeriet.

Læs mere om vejledningen Gode råd til renoveringsprocessen

Vejledningerne er udarbejdet med støtte fra GI.