Workshop om forbedring af tilbudsprocessen

Arbejder du med tilbudsgivning og vil du være med til at optimere tilbudsprocessen?collage1Mange tilbudsgivere oplever, at de drukner i informationer, projektmateriale og revisioner, som måske ikke alle er lige relevante for netop deres tilbud. I Værdibygs nye projekt fokuserer vi på optimering af værdikæden - vender byggeprocessen om - og spørger i første omgang tilbudsgiverne om, hvad de vigtigste informationer er for dem, for at kunne løse deres opgave bedre - og hvilke typer informationer de får, som ikke bliver brugt videre i byggeriet. Vi er interesserede i at høre, hvordan tilbudsgiverne oplever projektmateriale, processen, tilbudsfase og tidsplaner.

Målet er en synliggørelse af behov og udfordringer i projektmateriale, viden og leverancer i tilbudsfasen – både det nødvendige og det overflødige. Resultaterne præsenteres i et kort format, der oplyser om tilbudsgivernes typiske behov og udfordringer.

Workshoppen er en del af et større projekt, der fokuserer på optimering af byggeprocessens grænseflader.

Vil du være med?
Er du tilbudsgiver og har du har lyst til at deltage i projektet, kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi kontakter alle tilmeldte inden mødet, med henblik på at sammensætte en repræsentativ gruppe og forbeholder os derfor retten til at udvælge deltagere, såfremt der er flere med den samme profil eller fra samme type virksomhed.

Workshoppen med tilbudsfolk afholdes torsdag den 2. februar 2016 kl. 13-16 for entreprenører og torsdag den 2. marts kl. 13-16 for rådgivere, hos Værdibyg, Borgergade 111, 1300 København K.

OBS: For at deltage skal du være ansat i en virksomhed, der er medlem hos en af de 6 brancheorganisationer bag Værdibyg. Hvis der er mange repræsentanter fra samme branche vil vi forbeholde os ret til at udvælge hvem, der deltager i samarbejde med brancheorganisationen.