Værdibyg søger gode eksempler på tildelingskriterier

Værdibygs vejledning 'Kvalitet som tildelingskriterium' skal opdateres med nye eksempler på kvalitative tildelingskriterier. Formålet med vejledningen og de tilhørende eksempler er, at vise bygherrerne en god måde, og værdien i, at bruge andre tildelingskriterier end laveste pris.En af de vigtigste pointer i vejledningen er, at bygherren skal vælge tildelingskriterier, der kan være med til at fremhæve de bedste tilbudsgivere. Det betyder, at bygherren skal formulere gode og konkrete tildelingskriterier, som tilbudsgiverne kan bruge til at lave gode tilbud. Udover at beskrive, hvad det forventes at tilbudsgiverne skal demonstrere, anbefaler vi også, at udbyder skriver, hvad de vil lægge vægt på, når tilbuddet bedømmes.

Byggeriet udvikler sig og branchen er rigere på eksempler og erfaringer i dag, end da vi udgav vejledningen i 2010. Vi søger derfor nye eksempler på brugbare tildelingskriterier, der kan inspirere og hjælpe bygherrerne. Vi inviterer hermed jer til at komme med forslag til nye formuleringer eller helt nye kriterier, som vi kan have med, når den reviderede vejledning genudgives til efteråret.

Så send gerne:

    • Gode eksempler på tildelingskriterier fra konkrete udbudsmaterialer
    • Nye vinkler eller formuleringer til de tildelingskriterier vi allerede har med
    • Bud på nye tildelingskriterier, som vi bør inkludere.


til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest den 1. juni 2017.

Herunder kan du se de tildelingskriterier, som vi allerede har i vejledningens bilag, og som måske trænger til en opdatering. Vi modtager gerne forslag fra både bygherrer og tilbudsgivere, der har gode eksempler eller gode ideer.


 

 Oversigt tildelingskriterier 540 pxl